+359 886 111 001

'

КОМПЛЕКТ ПЕЛЕТНА ГОРЕЛКА IVG Bio-economic S40

Комплектът включва: горелка, шнек и контролер - управление

Цена: 2625лв.

Пелетна горелка IVG Bio-economic S40 е на пазара от 10 години. За това време успяхме да усъвършенстваме продукта, като създадохме единствени по рода си хардуер и софтуер, които управляват надеждно и безпроблемно работата на горелката

При работата на екипите върху този проект – пелетна горелка с модулация, една от главните цели бе да бъдат избегнати доста недостатъци на други горелки от този тип. В отговор на това е постигната уникална газодинамика и газо-разпределение в камерата. Надеждността по време на работа на горелката е много висока: степента на изгаряне на пелетите - също, постига се емисионен клас 5 (най-високият) и не може да се получи т.н. "обратен огън".Горелката е разработена за монтиране към масовите стандартни котли с ефективни горивни камери, но също така може да се поставя на всякакъв тип котли, дори и ръчно изработени, съответно се изисква спазване на минималните изисквания за обем на горивната камера

Горелката IVG Bio-economic S40 има 10 степени на модулация - плавно регулиране на мощността в момента на работа. Тя сама пресмята необходимaта мощност в зависимост от моментната нужда на отоплителна система – това довежда до 30% икономия на гориво, в сравнение с другия тип ,,on-off” горелки.

Предимства на горелка IVG Bio-economic S40:

1.Компютърно управление, което позволява прецизно регулиране, водещо до икономия на гориво.

2.Меню на български език.

3.10 степени на модулация - плавно регулиране на мощността в момента на работа, като управлението само пресмята необходимата мощност в зависимост от моментната нужда на изградената отоплителна система – това довежда до 30% икономия на гориво.

4.След достигане на зададената температура преминава в икономичен режим (10 % от максималната мощност) - включва се програма за плавно стъпково регулиране на пелетното гориво и автоматично управление на въздуха.

5.Автоматично самоизключване при достигане на зададената температура + зададения хистерезис, като преминава в изчакващ режим (ел. консумацията в този режим е 0,0014 kWh)

6.Автоматичен рестарт при достигане на зададената температура –1/2 зададения хистерезис.

7.Интелигентна система за контрол при спиране на ел. захранването по време на работа.

8.Автоматична настройка на максималната мощност за всеки избран от потребителя стандартен котел за тв. гориво – до 40kW.

9.Изключителна ремонтопригодност (модулност)

10.Висока енергономичност, максимална ел. мощност при ,,START’’ 320W

11.Ускорено запалване с ниска консумация на ел. мощност (320W), осъществена с две ел. нагревателни свещи по 150W(двойно осигуряване при запалване) и двускоростно обдухване–възможно запалване и само с един нагревател.

12.Изключителна газодинамика, която по време на работа създава подналягане в пелетопровода – предотвратява обратно запалване.

13.Огнище хипервентилирано, позволяващо 98% изгаряне на горивото, без вредни емисии.

14.Газодинамично охлаждане на стените на горивната камера, удължаващо живота на горелката

15.Газодинамично самопочистване по време на работа - възможност за задаване на време за самопочистване на регулиране на интервалите между самопочистванията.

16.Газодинамично самопочистване при стоп и първи старт.

17.Автоматично управление на циркулационната помпа на котела (програмируемо над 40*С)

18.Автоматично изключване при задръстване, като го индикира на дисплея.

19.Автоматично изключване при изчерпване на горивото, като го индикира на дисплея.

20.Преминаване в авариен режим при повреден термодатчик.

21.Защита срещу обратно запалване чрез вграден термостат. При задействане на тази защита, горелката преминава в авариен режим.

22.Часовник за реално време, независим от мрежовото захранване

23.Вграден седмичен програматор.

24.Възможност за управление от стаен и външен седмичен програматор (програмируеми термостати, като опция)

25.Възможност за управление на старт, стоп с GSM и интернет (като опция).

26.Минава в авариен режим при евентуално прегряване на котела над 95*С, като го индикира на дисплея - в този режим не е възможно включването на горелката, докато не се нормализира температурата.

27.Работи с пелети Ф 6-8 мм.Местоположение на IVG

ул."Яким Деспотов" №15А.
с.Гложене,обл.Враца
България

Свържете се с Нас!

Информация за контакт

ул."Яким Деспотов" №15А.
с.Гложене, обл.Враца
България

:++359 886 111 001

:++359 886 222 002 магазин

ivg@gyuvetch.bg

:Понеделник - Петък: от 9:00AM до 17:00PM